Tulossa TÄYSIN uusi Toyota Proace MAX

Kuljettaa kuorman

Uusi monipuolinen Proace Max täydentää Toyotan pakettiautojen valikoimaa. Proace Max on saatavilla kahdella eri akselivälillä, kolmella koripituudella sekä kolmella eri korikorkeudella. Suurimman version 17 m³:n kuormaustila on luokkansa parhaimmistoa. Täyskorkeat ovet, selkeät oviaukot sekä 270 astetta aukeavat takapariovet tekevät kuorman lastaamisesta ja purkamisesta vaivatonta. Täysin uusi Proace Max on saatavana myös täyssähköisenä.
 

Voimalinjat

Sähkö ja diesel

Mitat

Kolme koripituutta, kaksi akseliväliä

Teknologia

Älykkäitä ratkaisuja

Alusta

Umpipakettiauto tai tikapuurunko jatkojalostukseen

Varma valinta kaikkiin kuljetuksiin

Proace Max

Proace Maxista on moneksi. Kolme eri koripituutta sekä korikorkeutta tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Umpipakettiautoversioiden lisäksi Proace Max -malli on saatavilla myös tikapuurungolla varustettuna alustaversiona.

Pakettiauto L1/H1

Pituus: 5413 mm

Korkeus: 2254 mm

Pakettiauto L1/H2

Pituus: 5413 mm

Korkeus: 2524 mm

Pakettiauto L2/H2

Pituus: 5998 mm

Korkeus: 2524 mm

Pakettiauto L2/H3

Pituus: 5998 mm

Korkeus: 2764 mm

Pakettiauto L3/H2

Pituus: 6363 mm

Korkeus: 2524 mm

Pakettiauto L3/H3

Pituus: 6363 mm

Korkeus: 2764 mm

Chassis Cab L2

Pituus: 5943 mm

Chassis Cab L3

Pituus: 6308 mm

Täysin uusi Proace Max

Enemmän tilaa ja joustavuutta

Etsitkö joustavaa ja monipuolista ratkaisua kuljetustarpeisiisi? Uusi Proace Max on suunniteltu vastaamaan vaativiinkin logistisiin haasteisiin kuljettajan mukavuutta unohtamatta. Korkealuokkainen ohjaamo tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia, jotta työpäiväsi Proace Maxin kanssa sujuvat vaivattomasti. Tukevat istuimet, älykkäät säilytysratkaisut sekä viimeisimmät liitettävyysominaisuudet takaavat miellyttävän matkateon.

Vaivatonta kuormaamista

Suurimman version 17 m³:n kuormauskapasiteetti ja 270° kääntyvät takaovet tekevät lastaamisesta ja purkamisesta helppoa haastavammissakin olosuhteissa.

Liikkuva toimisto

Tilava ja monikäyttöinen ohjaamo muuntuu tarvittaessa toimistotilaksi mahdollistaen työn tekemisen missä tahansa.

Multimedia

Proace Maxin mittaristo on selkeä ja helppolukuinen. Suuri teräväpiirtoinen multimediakosketusnäyttö tarjoaa kätevän pääsyn moniin tärkeisiin toimintoihin kuten navigointiin sekä viihdejärjestelmiin.

Kätevät säilytysratkaisut

Istuimien alle sijoitetut säilytyslokerot tarjoavat runsaasti lisätilaa matkassa mukana kulkeville tärkeille tavaroille kuten läppärille tai työkaluille.

Voimalinjat

Valitse itsellesi ja yrityksellesi sopivin

Olivatpa vaatimuksesi mitkä tahansa, Proace Maxista löytyy ajotarpeisiisi juuri sopiva voimansiirto. Valitse tehokkaan dieselmoottorin tai täyssähkön väliltä itsellesi ja liiketoiminnallesi sopivin.

Sähköistä liiketoimintasi

110 kW sähkömoottori yhdistettynä 75 kWh:n akkuun tarjoaa jopa 420km:n toimintamatkan. Lopullinen arvo vahvistuu tyyppihyväksynnän valmistuttua.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta

Akun koko

110 kWh

Sähköajokantama

420 km*

Kokonaisteho (hv DIN)

270 hv

Sähköinen toimintamatka

Proace Max EV tarjoaa jopa 420 km* sähköisen toimintamatkan.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua

Ympäristöystävällistä ajoa

Proace Max EV:n täyssähköinen voimansiirto tarjoaa hiljaista ja lähipäästötöntä ajoa. Kaupungissa voit hyödyntää päästörajoitettuja kaistoja sekä pysäköidä sähköautoille tarkoitetuille paikoille.

Kattava varustelumahdollisuus

Kattavat varustelumahdollisuudet sekä Toyota-lisävarusteilla että luotettavien yhteistyökumppanien kautta ja laaja jälleenmyyntiverkosto tekevät Toyotasta parhaan kumppanin.

Helppoa latausta

Proace Max EV -mallin lataaminen on helppoa. Voit ladata akun kotipistorasiasta auton mukana tulevalla tilapäislatauslaitteella (virta 8A, jännite 230 V, teho 1,8 kW) tai missä tahansa julkisessa lataupisteessä auton vakiovarusteisiin kuuluvalla latauskaapelilla (Mode 3).

Vahvaa voimaa

Proace Maxin moottorit tarjoavat voimaa ja vääntöä.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta

Moottorit

2.2 diesel

Suurin teho

180 hv*

Tehokkaat moottorit

Proace Max tarjoaa yhdistelmän vahvaa voimaa ja vääntöä.

Älykästä suunnittelua

Kaikki Toyota-mallit on suunniteltu tarvitsemaan mahdollisimman vähän huoltoa. Siinä on vähemmän huoltoa tarvitsevia osia, jotka lisäksi kestävät kauemmin. Myös osien vaatima asennustyö on minimoitu. Nämä tekijät yhdistettynä kilpailukykyisesti hinnoiteltuihin Toyota-varaosiin varmistavat mahdollisimman alhaiset huoltokustannukset.

Lisävarusteet

Toyota-lisävarusteilla voit viimeistellä Proace Verson haluamallasi tavalla.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot