Meiltä nyt useisiin Toyota-malleihin talvirengasyhdistelmä (talvirenkaat kevytmetallivanteilla) veloituksetta.

Esim. valitessasi Corollan on kokonaisetusi jopa 2 000 €.

Urheilullinen Corolla Hatchback

Nuorekas hatchback on Corolla-perheen hauskin ajettava. Toyotan TNGA-pohjalevylle rakentuvan auton matala painopiste ja jäykkä korirakenne alleviivaavat ajamisen nautintoa. 1,8-litraiseen moottorin perustuva hybridivoimalinja vastaa ripeästi kuljettajan toivomuksiin tehden ajosta helppoa ja vaivatonta, ja enemmän tehoa kaipaaville tarjolla on myös 2,0-litraiseen moottoriin perustuva 184-hevosvoimainen hybriditekniikka.

Kokonaisetusi nyt jopa 2 000 €

Iso ja monikäyttöinen Corolla Touring Sports

Iso Corolla Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi myös monikäyttöistä tilaa, ja se sopiikin erinomaisesti aktiivisille ja harrastaville perheille. Suureen, lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet, ja saatavilla oleva sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla helpottaa arkea. Saatavilla oleva kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa jopa 184 hv:n tehon tehden päivittäisestä ajosta helppoa ja hauskaa.

Kokonaisetusi nyt jopa 2 000 €

Tyylikäs Corolla Sedan

Maailman suosituin auto on uudestisyntynyt niin ulkoasun kuin teknologiankin osalta, ja se tarjoaa yksinkertaisesti kaiken: linjakkaan uuden muotoilun, tyylikkäästi uudistuneen matkustamon, koko joukon edistyksellistä teknologiaa ja ensiluokkaiset turvaominaisuudet. Modernin Corolla Sedanin voimanlähteenä toimii Toyotan itselataava hybriditekniikka.

Kokonaisetusi nyt jopa 2 000 €

Moderni RAV4

Uusi RAV4 on tehty paitsi erottumaan, ennen muuta ajettavaksi. Se on kotonaan yhtä lailla kaupungissa kuin maastossakin, ja sen järeä ulkokuori kätkee sisälleen hienostuneen ja tilavan matkustamon. RAV4:llä liikut mukavasti, turvallisesti ja ilman kompromisseja, minne ikinä menetkin. Nyt RAV4 FWD 2.0 VVT-iE Active Multidrive S -malliin Plus-paketilla talvirengasyhdistelmä veloituksetta.

Kokonaisetusi nyt jopa 2 200 €.

Hybridien edelläkävijä Prius

Priuksen tarina alkoi jo vuonna 1997, kun Toyota esitteli maailman ensimmäisen massatuotetun hybridiauton. Siitä lähtien Prius ja Toyota ovat kulkeneet hybridien edelläkävijänä. Prius on samaan aikaan paitsi järkevä edelläkävijä, myös hauska: se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän erottuvaa muotoilua, älykästä teknologiaa ja ajamisen nautittavuutta. Suomen mallistossa Prius on nyt aina varustettu avustavalla AWD-i-nelivetojärjestelmällä.

Kokonaisetusi nyt jopa 1 500 €

Ladattava Prius Plug-in Hybrid

Ladattava hybridi Prius Plug-in on täydellinen valinta autoilijalle, joka haluaa hyötyä entistä pidempikestoisen sähköajotilan (EV) eduista. Auton jokainen yksityiskohta on suunniteltu tehokkuus ja suorituskyky huomioon ottaen – aerodynaaminen muoto, älykäs teknologia ja nerokkaat innovaatiot määrittelevät Prius Plug-In Hybrid -mallia.

Kokonaisetusi nyt jopa 1 500 €

Näppärä AYGO

Elämä on hauskempaa, kun annat mielesi viedä sinua! Nuorekas ja huomiota herättävä AYGO on hiljainen ja ketterä kaupunkiauto. Tyylikkään viimeistelyn lisäksi se on älykäs, turvallinen ja helppokäyttöinen, ja näppärä älypuhelinintegraatio tarjoaa elämäsi parhaan apukuskin.

Kokonaisetusi nyt jopa 1 000 €

Edut koskevat uusia asiakastilauksia (vain yksityistilauksia) ja ovat voimassa rajoitetun ajan. RAV4-tarjous koskee vain RAV4 FWD 2.0 VVT-iE Active Multidrive S -mallia Plus-paketilla.

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto on tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huolenpitosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

 

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active + talvirengasyhdistelmä: 268 €/kk

 

TOYOTA COROLLA TOURING SPORTS 1.8 HYBRID ACTIVE: 29 391,50 € (sis. toimituskulut 600 € ja talvirenkaat kevytmetallivanteilla 0 €).
TOYOTA JOUSTO KK-ERÄ: 268 €. Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (5 878,30 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 13 755 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,84 %. Luototettava määrä 23 693,20 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 26 343,72 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot