Varmista, sopiiko sähköauto omaan käyttöösi

Kokeile kuuden kuukauden ajan, minkä jälkeen voit joko jatkaa käyttöä tai palauttaa auton

Toyota tarjoaa nyt sähköautoa harkitseville ainutlaatuisen tilaisuuden varmistua sähköauton sopivuudesta omaan käyttöön: Toyota Easy Yksityisleasingilla hankitun täyssähköauton voi palauttaa kuuden kuukauden kuluttua, mikäli sähköautoilu ei tunnukaan omiin ajotapoihin sopivalle valinnalle.

Sähköautot kiinnostavat, puhuttavat ja jakavat mielipiteitä. Esimerkiksi auton lataaminen mietityttää monia, vaikka useimmat sähköautoiluun siirtyneet ovat tottuneet siihen varsin pian. Tyypillinen suomalainen ajosuorite on alle 50 kilometriä päivässä, eikä lataamisesta juuri tarvitse arjessa huolehtia, varsinkaan, jos on mahdollisuus ladata sähköautoa kotona. Jatkuvasti kehittyvän latausverkoston ansiosta myös pidemmät reissut, kuten vaikkapa kesämökkimatkat, onnistuvat sähköautolla mainiosti, ainakin pienellä etukäteissuunnittelulla.

Sähköautoilu eroaa siis lopulta yllättävän vähän perinteisestä autoilusta, ja auton ostajan kannattaakin käyttövoiman sijaan lähteä liikkeelle omista tarpeista ja mieltymyksistä, kuten tilantarpeesta tai vetotavasta.

Varmistu sähköauton sopivuudesta omaan käyttöön

Toyota tarjoaa nyt sähköautoilijaksi siirtymistä harkitseville ainutlaatuisen tilaisuuden varmistua sähköauton sopivuudesta omaan käyttöön. Asiakkaat, jotka hankkivat Toyota bZ4X -täyssähköauton huolettomalla Toyota Easy Yksityisleasingilla, voivat palauttaa auton kuuden sopimuskuukauden kuluttua, mikäli sähköautoilu ei olekaan omiin tarpeisiin sopiva valinta ja autolla on ajettu korkeintaan 10 000 km. Auto palautetaan siihen liikkeeseen, mistä se on ostettu, ja palauttamisesta tulee ilmoittaa myyjälle viimeistään seitsemän vuorokautta etukäteen. Auton palauttamisen ehtona on, että kuuden kuukauden yksityisleasing-vuokraerät on maksettu.

Palauttamismahdollisuus koskee uusia Toyota bZ4X -mallin Toyota Easy Yksityisleasing -tilauksia, jotka on tehty 24.4.2023 alkaen. Auton palauttaminen ja leasing-sopimuksen ennenaikainen päättäminen on mahdollista kertaluonteisesti, kun auton luovutuksesta on kulunut kuusi kuukautta, mikäli autolla on ajettu korkeintaan 10 000 km ja kuuden kuukauden leasing-vuokraerät on maksettu. Palautusoikeuden käyttämisestä on ilmoitettava automyyjälle kirjallisesti viimeistään seitsemän (7) vuorokautta etukäteen myyjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli leasing-sopimus päätetään ennenaikaisesti, auto palautetaan siihen liikkeeseen, josta se on ostettu. Palauttamismahdollisuus on voimassa toistaiseksi.

Huoleton Toyota Easy Yksityisleasing

Toyota Easy Yksityisleasing on auton pitkäaikaista vuokraamista ilman omistamisen huolia. Ennalta sovittu kuukausierä pysyy sopimuksen ajan kiinteänä, ja se sisältää niin huollot ja tekniset korjaukset, katsastusmaksut kuin kahdet renkaat ja renkaiden kausivaihdot. Halutessaan kuukausierään voi sisällyttää myös liikenne- ja kaskovakuutuksen. Toyota Easy Yksityisleasingin sopimusaika on 24­–48 kk, ja sopimuksen päättyessä auto palautetaan Toyota-jälleenmyyjälle.

 

Toyota bZ4X Active* Toyota Easy Yksityisleasingilla alkaen 649 €/kk

Kysy lisää jälleenmyyjältäsi!
Toyota Easy Yksityisleasing kuukausierä sisältää
  • Määräaikaishuollot
  • Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
  • Tekniset korjaukset
  • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen
  • Renkaiden kausivaihdon
  • Rengassarjojen uusinnat
  • Katsastusmaksut
  • Halutessasi liikenne- ja kaskovakuutuksen

Esimerkki: Toyota bZ4X Active Toyota Easy Yksityisleasing 648,93 €/kk. Sopimuskausi 36 kk / 30 000 km. Leasingvuokrat (erät 1–36) yht. 23 361,48 €. Ei käsirahaa. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tarjoaa Toyota Finance Finland Oy.

*Sähkömoottori 150 kW (etuveto). Mallivuosi 2022, varustettu yksivaiheisella 6,6 kW sisäisellä latauslaitteella.

Toyota bZ4X – sähköauto Toyotan tapaan

Täysin uusi, täysin sähköinen Toyota bZ4X rakentuu Toyotan pitkälle kokemukselle akkujen kehitystyöstä. Mallissa täyssähköauton puhdaslinjainen, sulava ja samalla voimakas ulkodesign yhdistyy crossoverin varmaan olemukseen, ja lisää varmuutta ajoon tuo saatavilla oleva, kyvykäs nelivetojärjestelmä. Toyota bZ4X -mallin pitkä akseliväli mahdollistaa erinomaiset ja avarat sisätilat loistavine kuormankuljetuskykyineen. Ensiluokkainen turvallisuus ja miljoonan kilometrin EV-akkuturva tuovat mielenrauhaa tien päälle.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot