Tervetuloa Hybridien kotiin

Toyota on hybriditeknologian edelläkävijä; toimme maailman ensimmäisen massavalmistetun hybridiauton, Priuksen, markkinoille jo vuonna 1997. Nyt Toyotan hybridiautoja on myyty jo reilusti yli 15 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Euroopassa lähes puolet myydyistä Toyotista on hybridejä.

Hybridiautot ovat yleistyneet nopeasti myös Suomessa. Tiesitkö, että kolme neljästä Suomessa myydyistä hybridiautoista on Toyotia? Toyotan hybridimallisto on Suomen suosituin, ja siitä löytyy sekä itselataavia täyshybridejä että ladattavia Plug-in Hybrid -malleja. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajostasi sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti. Toyotan ladattavat hybridit toimivat itselataavan täyshybridin tavoin, kun ladattu ajoakku on ajettu tyhjäksi. Saat siis 100 % sähköajoa akku ladattuna ja jopa 50 % sähköajoa, vaikka et ehtisi lataamaan akkua.

Toyotan hybrideissä yhdistyy saumattomasti kaksi eri moottoria

Toyotan itselataavissa hybridiautoissa polttomoottori ja sähkömoottori toimivat saumattomassa yhteistyössä. Liikkeellelähdöt tapahtuvat aina sähkömoottorin voimin, ja ajon aikana auto vaihtaa täysin saumattomasti polttomoottorin ja sähkömoottorin tai näiden yhdistelmän välillä. Samalla auto kerää talteen jarruenergiaa, joka tavanomaisella autolla ajettaessa menisi hukkaan.

Ajaminen Toyotan hybridiautolla on helppoa, hauskaa ja hiljaista – aseta vain vaihteenvalitsin D-asentoon, lähde kevyesti sähköllä liikkeelle ja nauti ripeistä kiihdytyksistä ja äänettömistä rullauksista. Ja mikä parasta – samalla säästät paitsi ympäristöä, myös selvää rahaa! Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajostasi sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti.

Hybridimallistomme on Suomen suosituin, ja siitä löytyy vaihtoehtoja kaupunkiautoista aina nelivetoiseen maasturiin. Miksi et lähtisi koeajolle jo tänään?

Kysy Toyota Hybridiltä

Mikset kysyisi Toyota Hybridiltä, miten se voisi helpottaa elämääsi? Kulkevatko hybridiautot sähköllä? Tarvitseeko hybridiautoja ladata? Onko hybridiautolla ajaminen vaikeaa?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin »

Hybriditietoa

Täältä löydät monipuolista tietoa Toyota-hybridillä ajamisesta, omistamisesta, tekniikasta sekä Toyotan ympäristöajattelusta.

Lue lisää toyota.fi:ltä »

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot

Tarjoukset ja kampanjat