Toyota RentToyota Rentistä auto helposti ja vaivattomasti päiväksi tai vuodeksi

Toimipisteemme yhteydessä toimivan Toyota-Rentin valikoimasta löydät Toyotan suositut henkilö- ja tavara-automallit korkealuokkaisesti varusteltuina kaikkiin tarpeisiin – oman autosi huollon ajaksi, muuttoon, edustuskäyttöön tai vaikka lomamatkalle Eurooppaan. Vuokrasopimuksen voit tehdä joustavasti päiväksi tai vaikka vuodeksi.

Meiltä löydät myös suksiboksit ja lasten turvaistuimet. Tutustu huolettomaan ja taloudelliseen Rent-vuokra-automallistoon!

Toyota Rent -mallisto

 • Yaris
  Yaris Hinta alkaen: 44.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 44.00 €|Viikonloppu 116.00 €|Viikko 268.00 € Henkilöt: 5

  Uusi Toyota Yaris tarjoaa sähäkkyyttä jokapäiväiseen ajoon. Sen rohkeat värit, jännittävät linjat ja tyylikkäät yksityiskohdat eivät pelkästään lupaa rentouttavaa ja mukavaa ajokokemusta. Yarisin vetovoima täyttää tavallisenkin matkan energialla ja tarmolla. Huippuunsa viedyn mukavuuden kruunaa lisävarusteena saatava Multidrive S-automaattivaihteisto. Hybridissä automaattivaihteisto on aina vakiona.

 • Auris
  Auris Hinta alkaen: 47.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 47.00 €|Viikonloppu 124.00 €|Viikko 310.00 € Henkilöt: 5

  Auris on uudistunut sisältä ja ulkoa. Se on yhä luokkansa ainoa wagon, jonka saa myös todella mukavana hybridinä, ja nyt moottorivalikoimassa on myös odotettu, suorituskykyinen 1.2 T -bensiiniturbomoottori. Runsaaseen varusteluun kuuluvat Active-tasosta alkaen mm. kosketusnäytöllinen Toyota Touch -mediakeskus peruutuskameralla, 16” kevytmetallivanteet sekä vakionopeussäädin. Valitsemalla Toyota Safety Sense -paketin turvallisuusvarusteet saat luokkaansa suurempaa turvallisuutta.

 • Corolla
  Corolla Hinta alkaen: 55.00 € / vrk. Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 55.00 €|Viikonloppu 162.00 €|Viikko 452.00 €

  11 sukupolvea ja 44 miljoonaa myytyä autoa ovat tehneet Corollasta maailman suosituimman automallin. Uusi Corolla kasvattaa suosiota vieläkin hienostuneemmalla ulkonäöllä ja entisestään parantuneella varustelulla. Active-tasossa on vakiona esim. aktiivinen Toyota Safety Sense -turvallisuusvarustelu, kuten automaattinen hätäjarrutus ja kaistavahti, sekä vakionopeussäädin ja mediakeskus peruutuskameralla. Corollan juhlavuoden kunniaksi tarjolla nyt myös huippuvarusteltu 50th Anniversary Edition –erikoismalli.

 • Verso
  Verso Hinta alkaen: 67.00 € / vrk. Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 67.00 €|Viikonloppu 168.00 €|Viikko 525.00 €

 • Avensis
  Avensis Hinta alkaen: 76.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 76.00 €|Viikonloppu 196.00 €|Viikko 599.00 € Henkilöt: 5

  Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot ja erittäin dynaaminen uusi ulkonäkö – kyseessä on täysin uudistunut Avensis. Se muuttaa muun muassa käsitykset turvallisuuden standardeista tuoden Toyota-mallistoon ensimmäistä kertaa vakiona, lasersensoreihin ja kameraan perustuvat ennakoivat Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet, jotka auttavat välttämään onnettomuuksia. Se on kuin saisit käyttöösi kuudennen aistin.

 • RAV4
  RAV4 Hinta alkaen: 87.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 87.00 €|Viikonloppu 209.00 €|Viikko 620.00 € Henkilöt: 5

  Suuret tehot ja alhaiset päästöt, erinomainen varustelu ja matala kulutus, aktiiviset Toyota Safety Sense -turvavarusteet ja sähköajon hiljaisuus. Vain uudessa RAV4 Hybridissä on voimaa yhdistää ne kaikki. Uusi RAV4 saatavana myös bensiini- ja dieselmalleina.

 • Hilux
  Hilux Hinta alkaen: 140.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 140.00 €|Viikonloppu 270.00 €|Viikko 830.00 € Henkilöt: 5

  Hiluxin voima, kestävyys ja suorituskyky maastossa ovat tehneet siitä legendan. Vetokykyä on 3.200 kg ja tehoa 2.4 D-4D -moottorissa 150 hv ja vääntöä 400 Nm sekä manuaalina että automaattina. Luja erillisrunko ei vääntyile ja nelivedolla selvität hankalammatkin paikat. Ajotuntuma on kuin katumaasturissa ja hiljaisten sisätilojen materiaalit sekä ergonomia on suunniteltu viimeisen päälle. Hiluxin saa Extra Cab ja Double Cab –korimallein. Räätälöimme niin varustelun, rahoituksen, huoltosopimuksen kuin vakuutuksenkin vaatimustesi mukaan.

 • Proace
  Proace Hinta alkaen: 81.00 € / vrk. Henkilöt: 3 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 81.00 €|Viikonloppu 175.00 €|Viikko 557.00 € Henkilöt: 3

  Toyota Proace on ammattilaisen mittainen työväline. Neljä taloudellista dieselmoottoria, kolme vaihteistoa sekä kolme korimallia takaavat Proacen vetovoiman. Kuormatilaan saa lähes metrin lisää pituutta Smart Cargo -läpilastausluukun avaamalla ja vakiovarusteluun kuuluvat mm. Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin sekä huippuluokan turvallisuus. Räätälöimme niin varustelun, rahoituksen, huoltosopimuksen kuin vakuutuksenkin vaatimustesi mukaan.

Kuvan auto ei välttämättä vastaa täysin varattavissa olevaa autoa. Auton tarkka malli täsmentyy varausvahvistuksen yhteydessä haluamallanne yhteydenottomuodolla.

Mittauksessa käytetty peruskokoisia kovia matkalaukkuja:
Iso matkalaukku 73cm X 60cm X 23cm
Pieni matkalaukku 58cm X 45cm X 20cm

Mallistossa myös nelivetoiset minibussit, lava-autot ja pakettiautot. Kysy lisää Toyota Rent vastaavalta!
Mikko Skinnari
040-5901942
rent.rovaniemi@tojoauto.fi

Nouto ja palautuspaikka voi olla myös Lentoasema, Rautieasema, hotelli jne. (Mainitse sinulle sopivin nouto ja palautuspaikka varauksen lisätiedoissa)
Toimitamme autot asiakkaiden toiveiden mukaan myös muille paikkakunnille.

Yleiset vuokrausehdot

1. Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus. Alaikäraja on 20 vuotta ja joissakin autoryhmissä 24 vuotta.
2. Hinnat eivät sisällä polttoainetta. Auto luovutetaan ja vastaanotetaan tankki täytettynä.
3. Lyhin vuokra-aika on 24 tuntia.
4. Vuokraan sisältyy korkeintaan 1 685 euron omavastuuvakuutus vahinkotapaukselta. Omavastuu on pienennettävissä 510 euroon lisämaksusta. Omavastuu ei korvaa autolle itse aiheutettuja vahinkoja esim. verhoilu, alusta jne.
5. Vuokraaja on vastuussa aiheuttamistaan sakoista ja pysäköintivirhemaksuista.
6. Arvioitu vuokra peritään ennakkoon. Vähimmäisennakkomaksu on 510 euroa. Maksuvälineenä hyväksytään yleisimmät pankkikortit ja yleisimmät kansainväliset luottokortit.
7. Viikonloppupaketit ovat voimassa perjantai-iltapäivästä maanantai-aamuun.

Varaa auto - Toyota Rent

Kiitos!
Auton merkki, malli

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Auton nouto

Päivämäärä

Klo.

Auton palautus

Päivämäärä

Klo.

Lisätiedot

Anna lisätietoja matkastasi tai erityistoivomuksista auton suhteen.

* Pakolliset tiedot

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje